Frymëzim dhe dije

STUDIOAKADEMIA

MASTERCLASS - E drejta e autorit!

Akademia “MUZA” për të qënë sa më pranë studentëve të saj organizon:

Ditën e shtunë më datë 23.1.2021, në orën 11:00, MASTERCLASS-in e parë për vitin 2021, ku më pas do të vijojmë dhe me shumë të tjerë.

Në këto seminare do të marrin pjesë vetëm studentët që kanë mbaruar dhe studentët që studiojnë aktualisht në akademinë “MUZA”. Për këtë arsye lajmërohen të gjithë studentët që duhet të hapin dhe të na dërgojnë një Account (adresë/llogari) në platformën Skype që të lidhemi të gjithë sëbashku në grup.

I ftuar në këtë seminar për diskutimin e temës “E drejta e autorit” do të jetë Prof. Asoc. Z. Erlir Puto, Drejtor Ekzekutiv i “Albautor”, Agjencia Kolektive e Mbrojtjes së të Drejtave të Autorëve.

Programi

1. Çfarë është e drejta e autorit.
2. Ku aplikohet e drejta e autorit.
3. Shfrytëzimi i të drejtës së autorit në nivel personal ose biznesi.
4. Administrimi kolektiv i të drejtës së autorit.
5. E drejta e autorit dhe të drejtat e lidhura.
6. Shfrytëzimi Online i të drejtës së autorit (Youtube, Spotify, Apple Music etj).

7. Pyetje nga pjesëmarrësit.

Duke ju falenderuar që na keni zgjedhur ne si mentorët tuaj ne këtë rrugëtim të bukur që keni nisur, ju mirëpresim në këtë seminar dhe në të tjerët që vijojnë!

Muza Academy starton Kurset Online!

Keni nevojë të përmirësoni aftësitë tuaja?
Regjistrohu tani për kurset online për Music Production!

Realizo ëndrrën tënde!

Ke pasion muzikën? Dëshiron të bëhesh i famshëm? Realizo ëndrrën tënde tani!

STUDIO

SHËRBIMET

“MUZA” House Recording vjen me një eksperiencë disa vjeçare në fushën e produksionit muzikor dhe me një numër të madh materialesh në tregun muzikor në vend dhe jashtë tij. Për të gjithë artistët që kërkojnë profesionalizëm dhe standarde të larta në produksionet e tyre “MUZA” ofron shërbimet e saj.

KOMPOZIM   •   ORKESTRIM   •   REGJISTRIM   •   MIKSIM   •   MASTERIZIM

Për informacion më të detajuar ju ftojmë të na kontaktoni me anë të mundësive të poshtëshënuara.

AKADEMIA

“MUZA” Production Academy është e para shkollë në vend për llojin e saj. Qëllimi i saj është të përgatisë producentë profesionistë dhe ti japë mundësinë të gjithë të apasionuarve të nisin rrugën e artit në këto degë.

Produksion Muzikor

Të pëlqen të krijosh? Ke talent? Dërgojeni produksionin tuaj në një nivel tjetër.
Lexo më shumë

Inxhinier Zëri

Bëhuni profesionistë në manipulimin e audios live dhe në studio.
Lexo më shumë

DJ

Ke pasion muzikën? Dëshiron të bëhesh i famshëm? Realizo ëndrrën tënde tani!
Lexo më shumë

Video Produksion

Përgatitje profesionale në realizimin e klipeve apo materialeve të ndryshme.
Lexo më shumë

Kurse Speciale

Mësoni instrumentin tuaj të preferuar ose perfeksiononi teknikat tuaja vokale.
Lexo më shumë

PLAYLIST

MUZA PLAYLIST

KONTAKT

*Nëse nuk merrni një përgjigje në inbox-in tuaj, ju lutemi kontrolloni folderin “spam”. Faleminderit!

Muza Production Company

ADRESA: BLLOKU GINTASH, RRUGA DRITAN HOXHA, TIRANË, ALBANIA.

phone  00355 69 40 800 60

mail  info@muza.al

Na ndiqni në:

facebook   instagram   youtube   soundcloud