MËSIMDHËNIE ONLINE

“MUZA” Music Academy ju jep mundësine të gjithëve ju që nuk mund të ndiqni pranë ambjenteve tona kurset e akademisë të mësoni nga shtëpia juaj! Merrni feedback të menjëhershëm për projektin tuaj nga specialistët tanë live individualisht dhe në grup.