Inspiration and knowledge

STUDIOACADEMY

Ermes Balili - 1st Prize!

Another achievement from our students!

The student Ermes Balili, after many absolute prizes in national and international competitions, wins the first prize in the piano discipline in one of the most important international competitions in the world, with a Jury composed of big names in the piano world and competitors around the globe.

This evaluation attached to our gratitude and thanks for the tireless work with a lot of love and dedication is dedicated to the Mentors:

Isida Keta, Edlira Ostreni Gjollma, Arlinda Hysnelaj.

The students of “MUZA” Academy are the best!

#milano #italy #pianotalents2023 #ErmesBalili

Bëje ëndrrën realitet...

Akademia “MUZA” vazhdon regjistrimet në degët:

🔸MUSIC PRODUCTION

🔸SOUND ENGINEER

NXITONI!
Numër i limituar studentësh!

🔸Program mësimor i aprovuar nga QKL-ja, mësimdhënie cilësore dhe staf pedagogjik i kualifikuar.
🔸Punësim i siguruar.
🔸Praktikat me studentët zhvillohen në ambjente pune.

🔸Certifikatat njihen brenda dhe jashtë Shqipërisë.

Për informacion më të detajuar ju lutemi shkruani në inbox ose na kontaktoni në numrin e mëposhtëm.

“MUZA” Frymëzim dhe Dije
Telefon: +355694080060

Muza Academy starton Kurset Online!

Keni nevojë të përmirësoni aftësitë tuaja?
Regjistrohu tani për kurset online për Music Production!

Seminar Informues - Audio Live

“MUZA” Production Academy organizoi më datë 26 Shkurt 2022 seminarin e rradhës ku ishin të pranishëm studentët e saj.
Në këtë vit jubilar për akademinë, që shënon 10 vjetorin e saj, seminarët do të jenë të referuar nga vetë historitë e suksesit të studentëve të saj.
Kësaj here ishte një nga ish-studentët e akademisë, Angjelo Camandioti, sot një nga inxhinierët e audios ekselentë të kompanisë audio-vizuale ProSound.
Tematika e këtij seminari ishte “Audio Live”, ku ndër të tjera u trajtuan këto pika:

1. Termat bazë që përdoren në audion live
2. Sistemet e audios dhe montimi i tyre
3. Llojet e kabllove
4. Përzgjedhja e mikrofonave
5. Njohuri të përgjithshme mbi mikserat dixhital dhe llojet e tyre
6. Parapërgatitja për live (Input list & Stage plan)
7. Përgatitja e skenës dhe monitorimi
8. Soundcheck virtual
9. Regjistrimi multitrack i një eventi live

Gjatë seminarit patëm kënaqësine të shijojmë një performance live nga ish-studentja e talentuar e akademisë Besa Kaziu, ku u ndoqën të gjitha hapat e përgatitjes dhe miximit live që ndjek një inxhinier zëri profesionist.
Seminari u përmbyll me një seri pyetjesh dhe diskutimesh nga të pranishmit.
Duke falenderuar Angjelo Camandiotin dhe kompaninë Prosound për bashkëpunimin, “MUZA” Production Academy ju mirëpret në seminarët e ardhshëm.

“MUZA” Production Academy, frymëzim dhe dije!

ONLINE MASTERCLASS - E drejta e autorit!

Në këtë kohë të vështirë ku auditoret janë të kufizuara, Akademia “MUZA” më datë 23 janar çeli siparin e seminareve për vitin 2021 me MASTERCLASS-in ONLINE – E DREJTA E AUTORIT.

I ftuar për diskutimin e kësaj teme ishte: Prof. Asoc. Z. Erlir Puto
Drejtor Ekzekutiv i “Albautor” – Agjencia Kolektive e Mbrojtjes së të Drejtave të Autorit.

Në këtë seminar u diskutuan tematikat më problematike që prekin prodhuesit e veprave artistike në të gjithë territoret shqipfolëse dhe më gjerë:

1. Çfarë është e drejta e autorit?
2. Ku aplikohet e drejta e autorit?
3. Shfrytëzimi i të drejtës së autorit në nivel personal ose biznesi.
4. Administrimi kolektiv i të drejtës së autorit.
5. E drejta e autorit dhe të drejtat e lidhura.
6. Shfrytëzimi Online i të drejtës së autorit (Youtube, Spotify, Apple Music etj).

Në përfundim të seminarit u diskutuan edhe pyetjet e studentëve të akademisë drejtuar Z. Puto.
Falenderojmë Prof. Asoc. Z. Erlir Puto për informacionet e vlefshme në edukimin e brezave të rinj të artistëve. Njëkohësisht falenderojmë studentët e akademise “MUZA” që na kanë zgjedhur ne si mentorët e tyre në këtë rrugëtim të bukur. Ju mirëpresim në seminaret e rradhës.

Vit të mbarë dhe shëndetplotë!

Realizo ëndrrën tënde!

Ke pasion muzikën? Dëshiron të bëhesh i famshëm? Realizo ëndrrën tënde tani!

STUDIO

SERVICES

“MUZA” House Recording comes with years of experience in the field of music production and with a large number of materials in the music industry in the country and abroad. For all artists looking for professionalism and high standards in their productions “MUZA” offers its services.

COMPOSING   •   ORCHESTRATION   •   RECORDING   •   MIXING   •   MASTERING

For further information contact in the form below.

ACADEMY

“MUZA” Production Academy its the first of its kind school in Albania. Its purpose is to prepare professional producers and to give the opportunity to all the passionate to start their career in these branches.

Music Production

Do you like creating? Do you have talent? Take your production to the next level.
Read More

Sound Engineer

Become professionals in manipulating live audio or in the studio.
Read More

DJ

Do you have passion for music? Want to become famous? Realize your dream now!
Read More

Video Production

Professional preparation in the production of clips or various materials.
Read More

Special Courses

Learn your favourite instrument or perfect your vocal techniques.
Read More

CONTACT

*If you don’t get a reply in your inbox, please check your spam folder. Thank you!

Muza Production Company

ADRESS: BLLOKU GINTASH, STREET DRITAN HOXHA, TIRANA, ALBANIA.

phone  00355 69 40 800 60

mail  info@muza.al

Na ndiqni në:

facebook   instagram   youtube   soundcloud