Kurse Speciale

Kohëzgjatja e mësimdhënies: 3 mujore / 6 mujore / 9 mujore / 12 mujore / 24 mujore

Akademia Muzikore “MUZA” hap dyert e saj për të gjithë të interesuarit për MUZIKË! Dëshironi të nisni rrugën drejt artit, famës dhe suksesit? Akademia Muzikore “MUZA” është zgjedhja e duhur!


Ne ofrojmë:

• Audicion pa pagesë, për të provuar nëse fëmija juaj ka talent në fushën e muzikës.
• Cilësi dhe garanci në mësimdhënie.
• Mundësine për të bërë mësim me profesorët dhe artistët më të mirë në vend.
• Çdo fund viti studentëve iu ofrohet një regjistrim falas në studion muzikore “MUZA” House Recording.


Kurset janë të hapura për të gjitha grupmoshat dhe nivelet. Kurset muzikore që zhvillohen janë:

• Piano
• Kompozicion (Muzikë e Lehtë & Popullore)

• Këndim (Muzikë e Lehtë & Popullore)
• Kitarë & Kitarë Elektrike
• Violinë (Klasike & Popullore)
• Klarinetë (Klasike & Popullore)
• Fizarmonikë (Klasike & Popullore)
• Tastierë (Muzikë e Lehtë & Popullore)
• Bateri & Perkusion


Ju mir
ëpresim!