Video Produksion

Kohëzgjatja e mësimdhënies: 3 mujore / 6 mujore / 9 mujore

Programi mësimor konsiston në dhënien e leksioneve, seminareve, praktikave individuale dhe në grup. Gjithashtu do të organizohen cdo javë praktika në terren, brënda dhe jashtë qytetit të Tiranës.

Dëshironi të bëheni profesionistë në fushën e video produksionit për të realizuar: videoklipe, filmime profesionale për evente të ndryshme, spote, reklama, etj… ? “MUZA” Production Academy ofron trajnime dhe njohuri profesionale (teorike & praktike) për të ecur me hapa të sigurta në tregun aktual të Video Produksionit.

Kursi perfshin keto lende:

1.  Regji

2.  Kamera

3.  Montazh (Video Produksion)

4.  Fotografi